Vijesti

Marijan Kustić Izvršni direktor Hrvatskog nogometnog saveza obišao novoizgrađeno igralište u Čibači

U sklopu posjeta klubovima naše županije Izvršni direktor HNS-a Marijan Kustić u pratnji člana Izvršnog odbora HNS-a Ile Topuzovića i predsjednika Županijskog Nogometnog saveza Blaža Peza posjetio je danas NK Župu dubrovačku i obišao igrališta u Čibači. Čelni ljudi hrvatskog i županijskog saveza su u pratnji predsjednika kluba Đura Lonze i članova uprave obišli novoizgrađeno pomoćno igralište u koje je za nabavu  umjetnog travnjaka Hrvatski nogometni savez uložio 500 tisuća kuna.

Prekid županijske futsal lige; Čibača sedma, Plat posljednji ali nitko ne ispada

Odlukom povjerenika i natjecateljske komisije županijske futsal lige donesenom temeljem odluka Izvršnih odbora HNS-a i ŽNS Dubrovačko neretvanskog prekinuto je natjecanje županijske futsal lige, te je za prvaka u sezoni 2019 / 2020 proglašen MNK Cavtat, ali s obzirom na prekid natjecanja nema dodijele pokala i priznanja.

Nagrade županijske Zajednice sporta; Iva Oberan najuspješnija sportašica Dubrovačko neretvanske županije

U posebnim okolnostima zbog koronavirusa danas na Dan Županije u Sponzi je održano proglašenje najuspješnijih sportaša Dubrovačko neretvanske županije. Za najuspješniju sportašicu Izvršni odbor Zajednica športa naše županije ove godine je izabrao Ivu Oberan članicu Judo kluba Župa dubrovačka. 

Lovro Krilanović pobjednik teniskog "Župa Opena 2020" amaterskog turnira na terenima hotela Sheraton

Mjesec i pol dana od početka Udruga mladih Ponat jučer je uspješno završila Župa Open, prvenstvo Župe dubrovačke u tenisu koje je U suradnji s hotelom Sheraton i Tenis Klubom Župa organizirala na terenima hotela Sheraton u Srebrenom. Pobjedu u napetom finalu je odnio Lovro Krilanović pobjedom protiv Antonia Doktora 7:6, 3:6, 6:4. 

Donesena odluka o prekidu Županijskih liga; Završena sezona za sve uzraste NK Župa dubrovačka

Članovi Međužupanijskog odbora HNS Nogometnog središta Split na elektronskoj sjednici održanoj u subotu donijeli su zaključak o neigranju Treće HNL Jug i Županijskih liga svih uzrasta na području Nogometnog središta Split.

Copyright © 2019 Zajednica sportova Općine Župa dubrovačka All Rights Reserved. Designed By © mlinimedia

TRAŽI