Vijesti

Sebastian Przybysz odlukom sudaca pobijedio Antuna Račića u najboljoj borbi večeri na KSW 59

Antun Račić nije uspio drugi put obraniti pojas KSW prvaka u bantam kategoriji. Večeras je u najboljoj borbi večeri na KSW 59 u Lodzu odlukom sudaca izgubio od izazivača Poljaka Sebastiana Przybysza. Suci su jednoglasno dodijelili pobjedu Przybzyszu nakon velike borbe u pet runda 49-46, 49-46 i 48-47 za Poljaka.

Završeni radovi na novom igralištu s umjetnom travom za najmlađe polaznike nogometne škole NK Župa dubrovačka

Radovi na novom igralištu s umjetnom travom na radost  najmlađih polaznika nogometne škole u NK Župa dubrovačka su završeni. Općina Župa dubrovačka pomogla je klubu u nabavci materijala za ogradu oko igrališta, a vrijedni djelatnici Komunalnog društva Župa dubrovačka su isti stručno ugradili i priveli igralište svojoj svrsi.

Gusar izgubio od Siscije i zauzeo četvrto mjesto

U utakmici za treće mjesto prvenstva 1.B Hrvatske vaterpolo lige  Gusar je poražen od Siscije rezultatom 8:11 (4:3) (2:4) (1:2) (1:2). Momčad iz Mlina je nastupila u sastavu: Petar Grbić, Mak Meco, Ivan Jurić (3), Toni Paskojević (1), Zvonimir Perić, Ivan Špetić, Krešo Marić (1), Nikola Pavličević (2), Maroje Vidosavljević-Vučić, Patrik Kolak, Antonio Marić, Mario Šopar (K), Stijepo Matić, Dorian Raguž (1).

Nina Jazvin, Nea Matičević i Lana Korač na pripremama ženske vaterpolske reprezentacije do 15 godina u Varaždinu

Mlade župske vaterpolistice članice Ženskog vaterpolskog kluba Jug Nina Jazvin, Lana Korač i Nea Matičević pozvane su na pripreme ženska reprezentacija do 15 godina koje će se od 24. do 28. ožujka održati u Varaždinu. Reprezentacija U - 15 se priprema za Europsko prvenstvo koje bi se trebalo održati potkraj lipnja u mađarskom gradu Szentes. Izbornik Aljoša Kunac je pozvao 22 cure među kojima su i članice ŽVK Jug  Nika Alamat, Mara Fox, Elvira Plečaš, Lana Korač, Nina Jazvin i Nea Matičević.

Gusar pobjedom počeo nastup na prvom turniru 1.B Hrvatske vaterpolo lige, slavili protiv Siscije iz Siska

U organizaciji HVS-a  u Splitu se od 11. do 14. ožujka održava prvi od dva turnira prvenstva 1.B Hrvatske vaterpolo lige na kojemu pored Gusara sudjeluju dubrovački Bellevue, Delfin iz Rovinja, Siscia iz Siska, Osijek, Pula, i Zagreb.

Copyright © 2019 Zajednica sportova Općine Župa dubrovačka All Rights Reserved. Designed By © mlinimedia

TRAŽI