Vijesti

Petrunjela Pavić najuspješnija sportašica županije, župska Zajednica sportova najuspješniji savez

U sklopu proslave Dana Dubrovačko-neretvanske županije i blagdana sv. Leopolda Bogdana Mandića u Sponzi je tradicionalno upriličena i dodjela priznanja najuspješnijim županijskim sportašima u 2021. godini.

Na Otvorenom prvenstvu Dubrovačko neretvanske županije Judo klub Župa dubrovačka osvojio 11 medalja

Povodom Dana županije u Sportskoj dvorani u Gospinom polju je održano Otvoreno prvenstvo Dubrovačko neretvanske županije u judu na kojem je za Judo klub Župu dubrovačku nastupilo dvanaest natjecatelja koji su osvojili  11 medalja.

Vozači AK Župe dubrovačke osvojili Biokovo i poveli u Prvenstvu Hrvatske na brdskim stazama

Počela je nova sezona Prvenstva Hrvatske na brdskim stazama, prva utrka "1. Nagradu Biokova 2022" se vozila na novoj stazi između Makarske i Gornjih Tučepi dugoj 4.436 metara s usponom na Biokovo od 4,58 posto. Nova sezona je donijela i novu klasifikaciju, način razvrstavanja vozila Kategorije I u skladu s FIA pravilima u šest grupa, umjesto do sada znanih grupa N, A i E1.

Završila 1. ŽNL, Župa dubrovačka na kraju osma, u zadnjem kolu neriješeno sa Sokolom

U 22. posljednjem kolu ove sezone  1. Županijske nogometne lige Župa dubrovačka je na Taranteli odigrala neriješeno 2:2 sa Sokolom iz Dubravke, oba gola za Župu je postigao Velimir Kajba.

Ardiaei dva kola prije kraja natjecanja i službeno potvrdio naslov prvaka 2.HRL - jug

Pobjedom nad rukometašima Mokošice u dvorani u Gospinom polju župski Rukometni klub Ardiaei dva kola prije kraja natjecanja osvojili su naslov prvaka 2.HRL - jug i nastup u većem rangu - Prvoj hrvatskoj rukometnoj ligi - južna skupina. Pobjedom protiv Mokošice 36:21, župski klub je zadržao pet bodova prednosti ispred drugoplasiranog Opuzena.

Copyright © 2019 Zajednica sportova Općine Župa dubrovačka All Rights Reserved. Designed By © mlinimedia

TRAŽI