Vijesti

Odlična odbojka u dvorani na Mljekari, nažalost bez gledatelja - Župske odbojkašice osvojile drugi bod ove sezone

Jučer se od 14 pa do 18,30 sati se igrala odlična odbojka u dvorani OŠ Župa dubrovačka. Šteta što nije bio moguć ulazak gledatelja, jer je bilo dosta uzbuđenja, preokreta rezultata, izvrsnih smečeva, servisa, primanja i ostalih poteza koji odbojku čine vrlo atraktivnim sportom.

U dvostrukom programu prvo se odigrala utakmica polufinala Kupa za Dalmaciju između ŽOK Župa dubrovačka i OK Zadar II. Trener domaćih u toj utakmici dao je priliku igračicama koje inače ne igraju puno. Iako je OK Zadar tu utakmicu pobijedio sa 3:0 rezultat po setovima ne govori o velikoj dominaciji istih 25:17  25:16  25:19

Da ne bi odbojkašice iz Zadra ponovno dolazile u Župu radi odigravanja prvenstvene utakmice 3.kola ista se odigrala odmah nakon kraće pauze.

U prvom setu zadarske odbojkašice bile su bolje i dobile isti rezultatom 25:19. U izjednačenom drugom setu domaće su pri kraju istog bile bolje i dobila ga sa 25:22. U trećem setu punom preokreta župske odbojkašice su povela sa 8:0, imale cijelo vrijeme veliku prednost da bi pri kraju bilo 20:20 i u završnici 25:22 za gošće. U četvrtom setu domaće su  povele, imale rezultat 20:10 i na kraju uvjerljivo pobijedile 25:13. U petom odlučujućem setu ponestalo je snage i koncentracije kod domaćih odbojkašica. Zadranke su stvorile početnu prednost i na kraju uvjerljivo pobijedile sa 15:5. Konačni rezultat 3:2 za gošće ipak donosi župskim igračicama jedan bod, drugi u prvenstvu Prve B HOL-supina jug.

Copyright © 2019 Zajednica sportova Općine Župa dubrovačka All Rights Reserved. Designed By © mlinimedia

TRAŽI