Vijesti

Vlaho Bogoje pobjednik drugog izdanja Župa Opena odigranog na terenima hotela Sheraton

Pobjedom Vlaha Bogoja s Popolice sinoć je na terenima hotela Sheraton u Srebrenom završeno drugo izdanje Župa Opena.

U finalnom meču Vlaho Bogoje je teže od očekivanog Vlaho Bogoje slavio protiv Pava Skurića iz Čilipa. 

Vlaho je bio favorit od početka turnira i to pokazuje u prvom setu kojeg uzima uvjerljivo 6:2. Međutim u drugom setu se opušta pa Skurić s  6:4 dolazi do izjednačenja.  U odlučujućem Super tie breaku, Vlaho je odigrao bolje i zasluženo osvaja svoj prvi Župa Open. Treće mjesto je osvojio Ado Čustović.


- Ove godine turnir je imao rekordnih 26 igrača koji su se natjecali u skupinama, a u nokaut fazi razigravali za pobjednika. Župu Open svakako obilježava širina igrača, koji svoje rekreativno igranje dižu na sljedeći nivo i stječu iskustvo igranja na natjecateljskoj razini.  Sami turnir ne bi bio moguć bez potpore TK Župa dubrovačka i gospara Pera Barovića, hotela Sheraton Dubrovnik Riviera i njegovog direktora Ivana Gregorovića te zajednice sportova Općine Župa dubrovačka.

Posebna zahvala ide i Dariju Bijeliću koji je digao Župa Open na novi nivo snimajući polufinale i finale.  Mečevi su išli uživo na Facebook stranicama Udruge mladih Ponat i ostaju svima kao jedna lijepa uspomena.  Hvala i svim navijačima, posebno onima koji su često dolazili i podržavali turnir. Zbog njih je veće zadovoljstvo organiziranja samog turnira.  Župa Open postaje tradicija i krajnji je cilj da tako i ostane. Cilj je potaknuti tenisače rekreativce, a i one iskusnije da svojim igrama promoviraju tenis, a i da zainteresiraju sve ostale, počevši od mladih.  Tko zna, možda je među njima neki novi Vlaho Bogoje. Vidimo se dogodine u još većem broju - poručio je Toni Benić iz Udruge mladih Ponat

za treće mjesto

Ado Čustović - Domeniko Hajdić 4:2 predaja

Finale

Vlaho Bogoje - Pavo Skurić  6:2 4:6 10:6

Copyright © 2019 Zajednica sportova Općine Župa dubrovačka All Rights Reserved. Designed By © mlinimedia

TRAŽI