Vijesti

Gusar na završnom turniru prvenstva Hrvatske za Nade u razigravanju od devetog do 16. mjesta

Na prvenstvu Hrvatske za uzrast Nade koje se odigrava u Korčuli Gusar je u sastavu Gabrijel Džamarija, Tomi Jazvin, Antonio Perović, Petar Pećarević, Nikša Matičević, Adriano Marković, Mario Ivušić, MarinTošić, Matija Popović, Matej Marić, Mihael Srijemsi, Mateo Tomić, Viktor Rainbow, Ivano Klaić, Ivan Bakić odigrao tri utakmice u grupi C no do bodova nije uspio doći.

U prvoj utakmici KPK je lako savladao Gusara rezultatom 20:1. Domaćin, kojega drže i jednim od favorita turnira, je na najbolji način iskoristio rano ustajanje, put u Korčulu igrača Gusara i sindrom "prve utakmice na turniru".

U drugoj utakmici protiv Zadra vidjeli smo puno bolje izdanje Mlinara no ni to nije bilo dostatno za bodove te je Zadar slavio 14:8. Prva četvrtinu je Gusar odigrao dobro i poveo s 2:0 no u drugoj četvrtini je uslijedio dramatičan pad i Zadrani taj segment igre dobivaju s visokih 7:2 koje Gusar nije uspio nadoknaditi do kraja utakmice. U završnoj utakmici skupine izvrsni Solaris je osvojio prvo mjesto u skupini pobijedivši Gusara sa 13:1. Gusar u završnici turnira razigrava za plasman od devetog do šesnaestog mjesta, prvi protivnik je riječko Primorje.

Copyright © 2019 Zajednica sportova Općine Župa dubrovačka All Rights Reserved. Designed By © mlinimedia

TRAŽI