Novosti

Druga boćarska liga; Župa dubrovačka slavila na gostovanju kod Gorčine, Postranju prvi bod ove sezone

Župa dubrovačka u ovom kolu je osvojila nove bodove pobjedom na gostovanju kod Gorčine, župski boćari su pobijedili na svim "gumama" te većini klasičnih disciplina, dok je domaćin uspio dobiti samo četiri (pojedinac, par i trojka klasično te precizno valjanje).

Veterani NK Župe dubrovačke organizirali akciju prikupljanja pomoći najpotrebnijima u našoj Općini

Bliži se Božić i vrijeme je darivanja u kojem su i veterani NK Župe dubrovačke pokrenuli inicijativu za skupljanje novčanih sredstava kako bi tako pomogli najpotrebnijima u našoj Općini. U akciju su se uključili svi Veterani i prikupljena sredstva u obliku poklon su bonova podijeljena su našim sumještanima.

Bod na Gnjilama; Bolju igru u prvom dijelu Župa okrunila samo jednim golom, domaćin izjednačio u nastavku

Slaven je na Gnjilama zaustavio niz pobjeda momčadi Josipa Papića, Župa dubrovačka je danas na Grudi u 10. kolu 1. Županijske lige uzela samo bod, pa je Croatia koja je slavila u Vela Luci ponovo na tablici ispred župske momčadi.

Antun Račić nakon pet rundi borbe jednoglasnom odlukom sudaca obranio naslov prvaka KSW-a bantam kategorije

Župski MMA borac Antun Račić jednoglasnom odlukom sudaca 3 x 48-37 u poljskom Lodzu pobijedio Brazilca Bruna Santosa i obranio naslov prvaka KSW-a u bantam kategoriji.

Druga dalmatinska liga; Za kraj jeseni na Taranteli protiv Dinare slavili i Mlađi pioniri i Juniori Župe

Na Taranteli su danas odigrane zaostale utakmice 9. kola 2. lige HNS "Središte Split" za Mlađe pionire i Juniore u kojima su obje generacije Župe dubrovačke pobijedile svoje goste iz Knina mlađe uzraste Dinare.

Copyright © 2019 Zajednica sportova Općine Župa dubrovačka All Rights Reserved. Designed By © mlinimedia

TRAŽI